Sistemele cu jet de cerneală,
de randament mare,
pentru tipărirea volumelor
mari de hârtie

RISO COMCOLOR Seria X1

RISO este pionier în domeniul tipării de volum mare cu jet de cerneală. Deja în 2004, compania a prezentat cea mai rapidă imprimantă cu jet de cerneală, la nivel mondial, respectiv HC5000, făcând, astfel, pasul definitoriu pentru introducerea tehnoligiei InkJet în tipărirea de mare volum.

>> aflați mai mult

De ce sunt imprimantele
RISO deosebit de eficiente?

Imprimantele RISO nu sunt numai formidabil de rapide și economice, ci și incredibil de solide. Ele reprezintă o alternativă inteligentă în comparație cu imprimantele uzuale, deoarece nu doar că utilizează mult mai puțină energie, realizând tipărirea cu cerneală fără căldură- dar nici nu necesită toner- astfel neavând emisii de pulbere fină de toner. Acest lucru face imprimantele RISO deosebit de prietenoase cu mediul și eficiente.

PRODUCTIVITATEA POATE
FI ATÂT DE DIVERSIFICATĂ.

RISO SE 9380

RISO SE 9380 este modelul de înaltă perfomanță al modelelor Risograph. El realizează o tipărire continuă și eficientă a documentelor mai voluminoase. O caracteristică importantă a produsului este fiabilitatea sa crescută, care îl convertește într-un partener de încredere peste tot în lume...

>> află mai mult

Ce face ca RISO să fie atât de iubit?
Profesorii!

Să demonstreze, să discute, să controleze, să corecteze, să motiveze – volumul ridicat de lucru al unui profesor este o cerință dificilă chiar și pentru firile rezistente la stres. Ce bine că imprimantele RISO vă fac viața de zi cu zi la școală puțin mai ușoară!

>> aflați mai mult

 

Beneficii

 

 

Mai economic

Mai mult randament

Mai multă culoare

Mai multă flexibilitate

Mai puțină poluare

Fără pulbere fină de toner, fără ozon

Mai multă productivitate

 

 

Sarcina dumneavoastră – soluția noastră

 

 

 

 

 

 

Compania

 

 

Riso Kagaku Corporation

RISO (Germania) GmbH

Colaboratorii noștri